Mednarodne Medisove nagrade za medicinske dosežke 2016

Medis Awards | 24. 7. 2016

Vsakoletni natečaj za mednarodne Medisove nagrade za medicinske dosežke je namenjen raziskovalcem in strokovnjakom, ki so predstavili ali objavili svoje znanstveno-raziskovalno delo na specifičnem medicinskem področju.

V letu 2016 Medis vabi k sodelovanju in prijavi vse strokovnjake iz področij alergologije, anesteziologije, farmacije, nevrologije, oftalmologije, pediatrije, pulmologije, revmatologije ali urologije, da sodelujejo s svojimi raziskovalnimi prispevki.

Kriteriji za prijavo

V natečaju lahko sodelujete s svojimi znanstveno-raziskovalnimi prispevki, ki ste jih predstavili na pomembnem evropskem ali svetovnem kongresu v obliki posterja ali ustne prezentacije, ali s člankom, ki je bil objavljen v prepoznavni zdravstveni publikaciji s faktorjem vpliva (Impact Factor) več kot 1,5.

Raziskovalno delo mora biti sprejeto in predstavljeno oziroma objavljeno med 1. septembrom 2015 in 31. avgustom 2016.

Natečaj je razpisan v osmih državah, v katerih Medis posluje: Avstrija, Bosna in Hercegovina, Črna gora, Hrvaška, Madžarska, Makedonija, Slovenija, Srbija. Strokovna žirija, ki jo sestavljajo mednarodno priznani zdravniki različnih specialnosti, bo izbrala finaliste in po enega zmagovalca iz vsakega razpisanega medicinskega raziskovalnega podrocja.

Več informacij o natečaju:


pripeto:


© SiNAPSA 2003-2012