14. študijski dnevi SKZP - vabilo k aktivni udeležbi

Slovenska krovna zveza za psihoterapijo | 6. 3. 2017

Spoštovane kolegice, spoštovani kolegi!

Ponovno vas vabimo k aktivnemu sooblikovanju našega skupnega dogodka 14. Študijskih dni Slovenske krovne zveze za psihoterapijo z naslovom IZZIVI ZGODNJEGA ODRASLEGA OBDOBJA, ki bodo potekali v Zrečah med 26. in 28. majem 2017.

V okviru naslova želimo zaobjeti širok spekter tem v navezavi z obravnavo naslovne teme v psihoterapiji kot tudi širšim področjem psihoterapije, tako s področja oblikovanja identitete v tem obdobju, spremenjenih življenjskih potekov v današnji družbi (negotovosti), stilih navezanosti, konceptom sebe …, kot tudi različnimi osebnostnimi motnjami, travmatskimi izkušnjami, ki so spremenili potek in razvoj zgodnjega odraslega obdobja. Kakšne so medkulturne študije s tega področja, kaj je zdrava intra-psihična dinamika mladega odraslega človeka, kako lahko iz vidika različnih stilov navezanosti poteka oz. se vzpostavi varna navezanost v dobrem terapevtskem odnosu?

Vse to in še več vprašanj na katere iščemo odgovore, ki jih ponujajo letošnji Študijskih dnevi s področja klinične prakse, izobraževanja, etike in raziskav v povezavi z naslovno temo.

Zelo ste dobrodošli, da pošljete okvirne predstavitve svojih delavnic in drugih prispevkov, s katerimi se želite predstaviti in z njimi obogatiti program 14. Študijskih dni.

Podaljšan rok za oddajo prijavnice je 15.3.2017.

V priponki ponovno pošiljamo predstavitev vsebine, ki sva jo napisala s kolegom Robertom Mastenom.

Za prijavo si v priponki ‘Kriteriji in postopek za prijavo delavnice na 14. Študijske dnevih SKZP’ lahko preberete več o pogojih sodelovanja in aktivne udeležbe na Študijskih dnevih, svoj prispevek pa PRVIČ LETOS lahko prijavite preko Elektoronske/spletne prijavnice, ki jo najdete na spletni strani SKZP ali preko izpolnjene prijavnice (prav tako priloženo v priponki - dokument ‘Prijava prispevka na 14. Študijske dneve SKZP’), ki jo pošljete na e-naslov [email protected] ali po navadni pošti, na naslov Inštitut Satori, Reber 11, 1000 Ljubljana.

Študijski dnevi SKZP so naša dragocena priložnost za širjenje znanja in, kot že večkrat omenjeno, za graditev naše psihoterapevtske skupnosti, ki raste in se razvija z vsakim tovrstnim dogodkom ter priložnost, da se prvič ali znova srečamo. Srčno upamo, da se boste odzvali našemu vabilu in da se v čim večjem številu srečamo, tokrat v Zrečah.

Z najlepšimi pozdravi,

dr. Tamara Trobentar, predsednica Programskega odbora 14. Študijskih dni


pripeto:


© SiNAPSA 2003-2012