Strokovno srečanje Epilepsija

Sekcija za klinicno nevrofiziologijo | 15. 5. 2018

Vabljeni na strokovno srečanje o epilepsiji, ki bo potekalo v petek, 18.5.2018, v predavalnici Ortopedske klinike. Srečanje organizirajo Nevroradiološka sekcija združenja radiologov Slovenije, Sekcija za nevrofiziologijo in Liga proti epilepsiji Slovenije.

V sklopu srečanja je tudi predavanje gosta nevrofiziologa in epileptologa Walterja van Emde Boasa: Epilepsy, seizures and conscousness 2017: definitions, classifications, words, and concepts.

To je po vsebini še posebej namenjeno sestanku Sekcije za nevrofiziologijo, zato je predavanje na sporedu ob običajnem času srečanj Sekcije.

Program srečanja je pripet. Udeležba je brezplačno, za celodnevno udeležbo je potrebna registracija po e-pošti nusa.tomsic@siol.net. Za udeležbo na vabljenem predavanju ob 12h predhodna registracija ni potrebna.

Vabljeni!

Obveščamo vas še, da je bila predsednica slovenske skupine za spanje dr. Barbara Gnidovec Stražišar, dr. med., izvoljena za predsednico izvršnega odbora ANSS (Association of National Sleep Societies), s čimer je postala glavna predstavnica vseh nacionalnih združenj za medicino spanja v Evropi.

V imenu Sekcije za klinično nevrofiziologijo ji iskreno čestitamo!


pripeto:


© SiNAPSA 2003-2012