Dobrodelnost in delež dohodnine SiNAPSI

SiNAPSA | 11. 12. 2018

Ali veste, da lahko vsak državljan Republike Slovenije nameni do 0,5% svoje dohodnine za podporo nepridobitnim dobrodelnim organizacijam? V kolikor se za donacijo ne odloči, se njegova dohodnina vrne v Proračun RS.

Zakaj donirati ravno nam?

Naš glavni namen je izobraževanje slovenske javnosti o delovanju živčevja v zdravju in bolezni, o pomenu raziskovanja živčevja in o uporabi znanja za kakovostno življenje posameznika in družbe. Želimo si še naprej organizirati dogodke, seminarje, konference, nuditi štipendije mladim nevroznanstvenikom na konferencah ter ustvarjati spletno revijo eSinapso.

Donirate lahko tako, da izpolnite obrazec na spletni strani eDavki ali natisnete obrazec, ga izpolnite, nato odnesite ali pošljite na finančni urad.

Več informacij o tem, kako lahko 0,5 % svoje dohodnine podarite nevladnim organizacijam, najdete v pripetem linku. Dohodnino lahko odstopite le do 31.12.2018.

Za vašo podporo se vam že v naprej iskreno zahvaljujemo! Hvaležni bomo, če boste k odstopu dohodnine našemu društvu povabili tudi prijatelje ali sorodnike.

Želimo vam zdravo, igrivo in zadovoljno leto 2019!

Vaša SiNAPSA


© SiNAPSA 2003-2012