UL MF Poletna šola "Uporaba naprednih metod slikanja možganov" / "Advancing the Knowledge in Brain Imaging Methods"

Tina Štukelj | 26. 2. 2020

Spoštovani,

med 22. in 26. junijem 2020 na Medicinski fakulteti UL v sodelovanju z Medicinsko Univerzo Graz in Katoliško Univerzo Leuven organiziramo poletno šolo z naslovom “Uporaba naprednih metod slikanja možganov”. Poletna šola je del aktivnosti v H2020 Twinning projektu COGDEC (857375). Podrobnosti o dogodku s povezavo do uradne strani projekta COGDEC in povezavo do prijavnega obrazca lahko najdete v priponkah (v angleščini in slovenščini).

Udeleženci morajo imeti zaključeno 2. bolonjsko stopnjo študija ustrezne smeri (medicina, biologija, kemija, psihologija, informatika, kognitivna znanost, ali podobno). Upoštevane bodo le prijave udeležencev, ki še nimajo doseženega doktorata in imajo manj kot 4 leta izkušenj v raziskovalnem delu.

Življenjepis z delovnimi in akademskimi izkušnjami (največ 2 strani) in motivacijsko pismo (največ 1 stran) v angleščini sprejemamo do 16. 3. 2020 na naslednji povezavi. Ustrezna komisija bo pregledala prijave, o rezultatih razpisa pa bodo vsi prijavitelji obveščeni do 6. 4. 2020.

Vse dodatne informacije se nahajajo na spletni strani, za dodatna vprašanja pa smo vam na voljo preko e-maila: [email protected].

Z lepimi pozdravi,
Tina Štukelj, mag. kog. zn.
Projektni koordinator/raziskovalec


pripeto:


© SiNAPSA 2003-2012