Vabilo na kreativni natečaj: Človek ni otok

Sinapsa natecaj | 25. 2. 2021

Dragi ljubitelji možganov in nevroznanosti,

vabimo vas na kreativni natečaj Tedna možganov: Človek ni otok. Ker se letos ob zanimivih predavanjih, delavnicah in projekcijah žal ne bomo mogli družiti v živo, vas vabimo, da se spoznamo na drugačen način.

Zanima nas, kako ste vi poskrbeli za vzdrževanje odnosov v času “lockdowna”. Podelite z nami svoje zgodbe, anekdote ali fotografije iz obdobja epidemije, ki pokažejo, kako so spremenjena družbena pravila vplivala na vas in vaše bližnje. Kako ste poskrbeli, da so ‘digitalni odnosi’ ostali kar se da avtentični? Kaj po zadnjem letu, ko vsi vedno bolj postajamo ‘vsak svoj otok’, še posebej cenite? Vabljeni k ustvarjanju vseh vrst vsebin; pošljite nam video s pripovedjo, zvočni posnetek, fotografijo, risbo, kratek spis ali pesem.

Svoje prispevke nam pošljite do petka, 5. marca 2020, do polnoči preko obrazca (link spodaj) ali na elektronski naslov sinapsanatecaj@gmail.com. Med udeleženci bomo izžrebali nekaj nagrajencev.

Vaše prispevke bomo anonimno predstavili na Tednu možganov 2021: Človek ni otok (na spletu) ter v marčevski seriji radijskih oddaj Na valovih odnosov na Prvem in Valu 202.

Obrazec za prispevke: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfk6wr-G-IXUDoLFjP1M_98FtJiBBnNtFvKOn-nXCs-oqP76g/viewform

Lep pozdrav,

Ekipa Tedna možganov
Sinapsa


pripeto:


© SiNAPSA 2003-2012