Kam gredo vaše misli med počitkom?

Mia Dacinger Zorko | 10. 5. 2022

Pozdravljeni!

V vsakodnevnem vrvežu, med množico obveznosti in opravkov si pogosto zaželimo, da bi si lahko vzeli nekaj minut za počitek. To je čas, ki ga potrebujemo, da lahko vsaj za kratko “odklopimo” in pustimo svoji psihi in možganom, da nabere novih moči. A tudi med počitkom naš um in naši možgani niso pri miru. Ste se kdaj vprašali, kaj tedaj počno? To vprašanje naslavljamo v študiji, v kateri boste imeli enkratno priložnost se za kratko odpočiti.

Če bi radi prispevali k razumevanju našega uma in možganov med počitkom, vas vabimo, da obiščete spletno stran na povezavi:

https://core.mblab.si/mirovanje

V raziskavi vas bomo prosili, da si vzamete 5 minut za mirovanje in počitek, zatem pa vas bomo prosili, da odgovorite na nekaj vprašanj o vašem doživetju in sebi. Izvedba raziskave traja v celoti med 15 in 20 minut. Vaše sodelovanje je povsem anonimno. Če vas bo po izvedeni raziskavi zanimalo več izvedeti o obvladovanju svojih misli, vas bomo za zahvalo povabili k udeležbi na brezplačni delavnici, ki bo potekala preko spleta 19. maja 2022 ob 17h.

Vabljeni!

Mia Dacinger Zorko

P.S.: Veseli bomo, če boste vabilo delili še s kom :-).


pripeto:


© SiNAPSA 2003-2012