Pričenja se Teden možganov: Spektri nor(maln)osti

SiNAPSA | 12. 3. 2016

Med 14. in 20. marcem bo v Ljubljani in večjih slovenskih mestih ponovno potekal Teden možganov, ki ga organizira SiNAPSA, Slovensko društvo za nevroznanost. Letos bomo 16. marca prvič obeležili slovenski dan možganov, ki ga je lani na pobudo akcije Za možgane razglasila Vlada RS.

Pričenja se Teden možganov: Zakulisje pogleda

SiNAPSA, Ljubljana | 12. 3. 2015

Od 16. do 20. marca bo v Ljubljani in mestih po Sloveniji potekal že dvanajsti Teden možganov, ki ga organizira Slovensko društvo za nevroznanost – SiNAPSA. Letošnji dogodek bo potekal pod sloganom Zakulisje pogleda in bo obiskovalcem ponovno ponudil brezplačna predavanja strokovnjakov z različnih znanstvenih področij, delavnice za otroke in odrasle, filme in okroglo mizo. Vsi dogodki bodo potekali v Atriju ZRC SAZU in Slovenski kinoteki.

Pester spremljevalni program ob razstavi Možgani - zgodba od znotraj

SiNAPSA, Ljubljana, 2014 | 2. 6. 2014

Kot uradni strokovni partner razstave Možgani - zgodba od znotraj je SiNAPSA, Slovensko društvo za nevroznanost, pripravila pester program predavanj in delavnic. V okviru več kot 40 predavanj z imenom “Možgani in …” bodo slovenski nevroznanstveniki ob torkih, sredah in četrtkih odgovorili na mnoga vprašanja, ki se porajajo v zvezi z možgani. Ponedeljkovi popoldnevi pa so rezervirani za Sinapsine delavnice za odrasle, na katerih se bo priložnost spoznati z nebesednim sporazumevanjem, tangom, meditacijo in skrbjo za možgane.


naprej ...