SiNAPSA, Monday, 27. May 2024

eSiNAPSA

Spletna revija za znanstvenike, strokovnjake
in nevroznanstvene navdušence

SiNAPSINA nevroznanstvena konferenca 2021: prijava

Registracija za SNC’21 in pridružene dogodke je odprta. Kotizacije ni, toda udeležba bo mogoča le s pravočasno registracijo, ki udeležencem omogoča, da aktivno sodelujejo v razpravi po predavanjih. Število prijavnih mest je omejeno! Registrirani udeleženci bodo po zaključku konference imeli odprt dostop do videoteke predavanj s SNC’21. Ostalim bo dostop omogočen v začetku 2022.

Prijavite se lahko za udeležbo na celotnem programu SNC’21 ali ločeno le na Izobraževalno delavnico o motnjah proteostaze v boleznih možganov, javni posvet z nevroznanstvenico (t.i. Neuroscience and Society Dialogue) ali pridruženi Ljubljanski simpozij iz klinične nevrofiziologije 2021 (LCNS’21).

SNC’21 bo spletni dogodek z živim prenosom plenarnih in simpozijskih predavanj, izobraževalne delavnice, posveta z nevroznanstvenico in LCNS’21. Namesto predstavitev postrov bodo avtorji posneli 5-minutne dia-projekcije, ki jih bomo predvajali v času, namenjenem predstavitvam postrov, njim pa bo sledilo odgovarjanje avtorjev na vprašanja gledalcev.

Uradni jezik SNC’21 in pridruženih dogodkov je angleščina. Za posvet z nevroznanstvenico, ki je namenjen najširši javnosti, bo zagotovljeno simultano prevajanje uvodnega predavanja in naknadnega pogovora, v keterem boste lahko sodelovali z vprašanji.

Pridružite se nam na osrednjem nevroznanstvenem dogodku 2021 v Sloveniji!

Programski odbor SNC’21