Teden možganov 2006

SiNAPSA, 13. 3. 2006

Leto je naokoli in ponovno se, tokrat že tretjič, na teh straneh srečujemo v času Tedna možganov. Tudi v letošnjem letu smo se pri SiNAPSI v sodelovanju z Znanstvenoraziskovalnim centrom SAZU potrudili, da vam pripravimo zanimiva predavanja in delavnice ter spletne strani dopolnimo z novimi vsebinami. Prvič smo pripravili tudi likovni natečaj v katerem smo osnovnošolce povabili, naj nam narišejo, kaj se skriva v njihovih glavah. Vabimo vas, da si ogledate podrobneši program dogodkov ter se nam pridružite.

Teden možganov 2006 poteka v okviru mednarodnega tedna možganov med katerim vsako leto organizacije širom sveta pripravijo številne izobraževalne dogodke, katerih namen je osveščanje laične in strokovne javnosti o osebnih in družbenih koristih raziskovanja živčevja. Del aktivnosti, ki jih pripravljamo pri SiNAPSI, predstavljajo tudi spletne strani “Razgibajmo možgane”, na katerih lahko preko celega leta najdete številne zanimive vsebine, v času Tedna možganov pa jih dopolnjujemo in širimo s posebnim veseljem.

Upamo, da se boste v naslednjih dneh pogosteje ustavili na teh straneh, pregledali program načrtovanih dogodkov in se tudi “v živo” pridružili tistim aktivnostim, ki vas pritegnejo.


© SiNAPSA 2003-2012