13. podiplomska šola praktične epileptologije (Ljubljana, 24. in 25.09.2020)

Društvo Liga proti epilepsij | 25. 3. 2020

Društvo Liga proti epilepsiji Slovenije vas vabi, da se udeležite tradicionalne

13. mednarodne podiplomske šole praktične epileptologije po tradicije šole Jean Bancaud, 24.-25. septembra 2020, v Ljubljani.

Veseli nas, da bomo tudi tokrat poleg domačih strokovnjakov gostili vrhunske epileptologe iz evropskih epileptoloških kirurških centrov, s katerimi sodelujemo že vrsto let, tako na področju izobraževanja kot napotitev naših bolnikov na predkirurško diagnostiko in kirurško zdravljenje.

V tem letu praznujemo tudi 30. obletnico delovanja slovenske Lige, ki je aktivna članica Mednarodne lige proti epilepsiji (ILAE), zato bo srečanje še posebno prijetno in dragoceno, saj se z nekaterimi od gostov srečujemo že vse od začetkov naše delavnice.

Sledimo tradiciji šole, zato bomo poleg predavanj namenili posebno pozornost predstavitvi kliničnih primerov bolnikov s trdovratnimi epilepsijami, s predstavitvijo semiologije, elektro-kliničnih in anatomskih korelacij napadov, diagnostičnih pristopov in možnosti kirurškega zdravljenja.

Veselimo se strokovnega in vselej tudi prijateljskega srečanja z vsemi, ki vas epileptologija – velika učiteljica nevrologije, veseli, navdihuje in vam predstavlja izziv pri odkrivanju delovanja možganskih mrež.

Prisrčno vabljeni.

Dr. Natalija Krajnc, dr.med.
Predsednica Društva Liga proti epilepsiji Slovenije


pripeto:


© SiNAPSA 2003-2012