Teden možganov 2015 - Zakulisje pogleda

SiNAPSA | 9. 3. 2015

Od 16. do 22. marca bo potekal mednarodni Teden možganov, ki ga organizira SiNAPSA že dvanajsto leto zapored. Tudi tokrat v sodelovanju s številnimi drugimi organizacijami pripravljamo pestro paleto brezplačnih dogodkov.

Naslov letošnjega Tedna možganov je Zakulisje pogleda. Spoznali boste lahko, kako se v možganih odvija vid, kaj se zgodi, ko ne vidimo ali ko vidimo narobe, kako se vedemo, ko nas drugi opazujejo in še in še … Udeležili se boste lahko zanimivih predavanj, filmskih projekcij, delavnic in okrogle mize.

V Ljubljani bodo predavanja potekala v Atriju ZRC (Novi trg 2), filmske projekcije pa v prostorih Slovenske kinoteke (Miklošičeva cesta 28). Na račun boste prišli tudi ljubitelji nevroznanosti iz drugih krajev, saj mrežo Tedna možganov tudi letos širimo v številna druga slovenska mesta.

Več o programu Tedna možganov si lahko ogledate na spletni strani www.sinapsa.org/tm, v priponki pa je dostopna brošura s programom ljubljanskih dogodkov.

Pred začetkom Tedna možganov bo izšla posebna številka revije eSiNAPSA s kratkimi povzetki večine predavanj z letošnjega Tedna možganov.

Se vidimo!

SiNAPSA


pripeto:


© SiNAPSA 2003-2012