Epi simpozij

Damjan Osredkar | 21. 10. 2018

Spoštovani,

Spomladi smo vam že poslali vabilo na na 1. Slovenski simpozij o epilepsijah otrok z naslovom: “Otroci z epilepsijo — standardna obravnava in nove oblike zdravljenja” (Children With Epilepsy – the Standards of Care and Novel Therapies). Simpozij se bo zgodil v petek, 16. novembra 2018 v Grand hotelu Union, nasledji dan pa bomo pregledali nekaj težjih primerov otrok z epilepsijo, ki so potencialni kandidati za kirurško zdravljenje v tujini.

Pripet je končni program. Na simpoziju bodo sodelovali štirje eminentni gosti iz tujine: prof. Nicola Specchio, prof. Premysl Jiruska, prof. Soheyl Noachtar in prof. Ingo Borggraefe. Predavali bodo tudi odlični domači predavatelji. Simpozij bo osredotočen na standardno obravnavo otrok z epilepsijo, podprto z najnovejšimi kliničnimi dognanji, kot tudi na najpomembnejše novosti s tega področja.

Več informacij in prijave v priponki in na spodnjem naslovu:epi.pedkl.si.

Specializantom ponujamo srečanje brezplačno — prijavite se na spletni strani, označite 20€ za kotizacijo in v opombe pripišite, da ste po dogovoru z organizatorji oproščeni kotizacije.

V imenu organizatorjev vas vabiva k udeležbi in vas lepo pozdravljava,

As. dr. Mirjana Perković Benedik, dr. med.
Vodja centra za epilepsijo
Klinični oddelek za otroško, mladostniško in razvojno nevrologijo

in

Doc. dr. Damjan Osredkar, dr. med., specialist pediatrije
Predstojnik Kliničnega oddelka za otroško, mladostniško in razvojno nevrologijo


pripeto:


© SiNAPSA 2003-2012