SiNAPSA Neuroscience Conference '21 (SNC'21): odprta prijava

Viktorija Radotić | 11. 8. 2021

SiNAPSA, Slovensko društvo za nevroznanost, vas vabi na 9. SiNAPSINO nevroznanstveno konferenco - SNC’21.

SNC’21 bo spletni dogodek z živim prenosom plenarnih in simpozijskih predavanj, izobraževalne delavnice, posveta z nevroznanstvenico in Ljubljanskega simpozija klinične nevrofiziologije 2021. Namesto predstavitev posterjev bodo avtorji posneli 5-minutne dia-projekcije, ki jih bomo predvajali v času, namenjenem predstavitvam posterjev, sledila pa jim bo diskusija.

Registracija za SNC’21 in pridružene dogodke je dostopna preko spletne strani http://www.sinapsa.org/snc21. Kotizacije ni, toda udeležba bo mogoča le s pravočasno registracijo, ki udeležencem omogoča, da aktivno sodelujejo v razpravi po predavanjih. Število prijavnih mest je omejeno! Registrirani udeleženci bodo po zaključku konference imeli odprt dostop do videoteke predavanj s SNC’21. Ostalim bo dostop omogočen v začetku 2022.

Prijavite se lahko za udeležbo na celotnem programu SNC’21 ali ločeno le na Izobraževalno delavnico o motnjah proteostaze v boleznih možganov, javni posvet z nevroznanstvenico (t.i. Neuroscience and Society Dialogue) ali pridruženi Ljubljanski simpozij klinične nevrofiziologije 2021 (LCNS’21).

Uradni jezik SNC’21 in pridruženih dogodkov je angleščina. Za posvet z nevroznanstvenico, ki je namenjen najširši javnosti, bo zagotovljeno simultano prevajanje uvodnega predavanja in naknadnega pogovora, v katerem boste lahko sodelovali z vprašanji.

Pridružite se nam na osrednjem nevroznanstvenem dogodku 2021 v Sloveniji!

Programski in organizacijski odbor SNC’21


© SiNAPSA 2003-2012