Vabilo na delavnice Tedna možganov 2022: Utelešeni

Organizacijska skupina Tedna možganov | 7. 3. 2022

Med letošnjim Tednom možganov 2022: Utelešeni, ki bo potekal med 14. in 18. marcem 2022, bodo zopet potekale številne zanimive delavnice za otroke in odrasle.

Delavnice v Ljubljani:

Na delavnicah za otroke se bomo sprehajali po možganskih vijugah – spoznavali bomo strukturo in delovanje možganov (torek in četrtek).

Na delavnicah za odrasle pa se bomo spoznavali z integracijo psihičnega in telesnega aspekta doživljanja (torek), čuječnostjo (sreda), meditacijo (četrtek) in raziskovali (ne)omejitve svojega telesa na gibalno-plesni delavnici ustvarjalnega giba (četrtek).

Zaradi omejenega števila udeležencev je potrebna vnaprejšnja prijava na sinapsa.senior@gmail.com (delavnice za odrasle) in sinapsa.junior@gmail.com (delavnice za otroke). V polje »Zadeva« vpišite ime delavnice, na katero se prijavljate. Ob prijavi na delavnice za otroke zraven dopišite tudi starost otroka.

Delavnice v Kopru:

V sredo, četrtek in petek bodo na sporedu delavnice za odrasle, na katerih bomo spreminjali um skozi telo, se utelešeno pogovarjali in spregovorili o utelešenih načinih védenja ter plesno-gibalni psihoterapiji. Na delavnice se prijavite na naslovu tmkoper2022@gmail.com.

Delavnica v Mariboru:

V sredo se lahko udeležite delavnice za odrasle na temo čuječnosti. Prijave sprejemamo na naslov mojca.kasjak@gmail.com (Zadeva: [ime delavnice]).

Več podrobnosti o vsebinah delavnic najdete na www.tedenmozganov.si, pod programi za posamezne dni. K vabilu prilagamo tudi letak programa delavnic v Ljubljani.

Veseli bomo, če boste vabilo delili z ljudmi, ki jih tema utegne zanimati.

Prisrčno vabljeni!

Organizacijska skupina Tedna možganov
SiNAPSA, Slovensko društvo za nevroznanost


pripeto:


© SiNAPSA 2003-2012