Volitve v organe društva Sinapsa v letu 2022

SiNAPSA | 15. 3. 2022

Spoštovane članice in člani SiNAPSE,

vabimo vas, da na spletnih volitvah oddate svoj glas za člane organov društva.

Povezava do spletnih volitev je objavljena v Vratih Sinapse. Prosimo vas, da se prijavite z uporabniškim imenom in geslom in tam oddate svoj glas. Če se gesla ne spomnite, lahko na Vratih z enim klikom zaprosite za novega, ki ga boste prejeli na e-naslov, s katerim ste se prijavili za članstvo v SiNAPSI. Uporabniška imena so sestavljena po načelu prva črka imena + priimek (brez šumnikov), npr. dtrol.

Preden boste lahko glasovali o predlaganih kandidatih, vas prosimo, da osvežite svoj članski status in posodobite svoje kontaktne podatke. Če potrdite nadaljevanje članstva v društvu, se bo v naslednjem koraku odprla glasovnica za volitve v organe društva. V kolikor ste postali člani kot študenti, sedaj pa ste že zaposleni, prosimo, da po izbiri odločitve za redno članstvo pošljete e-poštno sporočilo z zapisom “Prosim za prevedbo iz študentskega članskega statusa v redno članstvo.” na [email protected].

Glasove zbiramo do ponedeljka, 29. marca do polnoči. V primeru težav pri glasovanju se prosim obrnite na [email protected]. Glasovi se beležijo ločeno od osvežitve članstva in kontaktnih podatkov, zato je glasovanje anonimno.

Kandidati za člane organov društva so naslednji:

predsednik
Boris Rogelj

tajnik
Matej Perovnik

blagajnik
Mateja Drolec Novak

člani (4)
Kristina Kolle
Nastja Tomat
Blaž Koritnik
Jure Bon
Maša Čater
Sergej Pirkmajer
Vita Štukovnik

nadzorni odbor (3)
Andraž Matkovič
Matjaž Deželak
Samo Ribarič

častno razsodišče (3)
Grega Repovš
Leja Dolenc Grošelj
Simon Brezovar

Vabimo vas, da se v čim večjem številu udeležite volitev.

Lep pozdrav,

Dolores Trol
predsednica volilne komisije


© SiNAPSA 2003-2012